Gehaktschotel met champignons en aardappelpuree

Bereidingswijze

  1. Verhit de boter en fruit de ajuin enkele minuten.
  2. Doe het gehakt erbij en een verkruimeld groentebouillonblokje en bak deze rul (ongeveer 5 minuten).
  3. Voeg de champignons en tomatenvlees toe. Laat op een zacht vuurtje de saus 30 minuten sudderen.
  4. Kook de aardappelen gaar. Giet af en pureer de aardappelen.
  5. Breng op smaak met peper, nootmuskaat, melk en vloeibare boter.
  6. Verwarm de oven voor op 200┬░ C.
  7. Schep de gehakt-tomatensaus in een ovenschotel en bedek met een laag aardappelpuree.
  8. Bestrooi met parmezaan en zet de gehaktschotel met champignons en aardappelpuree 20 min in de oven .
  9. Eet smakelijk :)

Advertentie

Reacties (1)

Gepost door troubs op 02 april 2013 om 16u29

Je kan er ook nog worteltjes bijvoegen ( 200 gr ) , die voeg je dan samen met de champignons en tomaatjes erbij :) .

Hoeveel sterren geef jij dit recept?