Recept 45**** (1 stem)

Gehaktpannetje

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

PASTA

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Pel de ui en hak hem fijn. Halveer de paprika’s, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in reepjes.
  2. Verhit de vetstof in een pan en bak er het kippengehakt in.
  3. Voeg de ui en de paprikareepjes toe en laat 5 minuten stoven.
  4. Roer alles regelmatig om. Kruid met paprikapoeder, peper en zout.
  5. Voeg de tomatenketchup en de maïskorrels erbij en laat alles 15 minuten goed sudderen.
  6. Kook intussen de pasta beetgaar in een ruime hoeveelheid gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  7. Giet de pasta af, laat uitlekken en schep er het groente-gehaktmengsel overheen.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie