Recept 05 (0 stemmen)

Gehaktovenschotel met spinazie en boursin

Dit is een recept van

tijd
35 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Bak het gehakt rul en voeg de gesnipperde uien toe.
  2. Voeg wat Provencaalse kruiden toe . Maak aardappelpuree van kruimige aardappelen met wat lauwwarme melk en een klontje boter en voeg de Boursin roomkaas toe .
  3. Leg een laagje gehakt/ui mengsel in een ovenschaal dan een laagje aardappelpuree en een laagje spinazie. Herhaal deze volgorde tot de ingrediënten op zijn. Eindig met een laag geraspte kaas.
  4. Zet de schaal in de voorverwarmde oven en bak ca. 15 minuten tot de kaas gesmolten is en mooi bruin kleurt.
  5. Bron Boursin

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie