Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Maak de helft van het basisrecept en bak hiervan 4 grote, niet al te dunne, pannenkoeken. Houd ze warm in een oven van 60oC.
  2. Bak 250 gram gehakt rul met wat pittige gehaktkruiden en pijnboompitten. Schep er kleine stukjes verse ananas doorheen.
  3. Verdeel de gehaktvulling over het midden van de pannenkoeken en vouw ze samen als een buideltje. Gebruik een paar takjes bieslook om de buidel dicht te binden. Serveer direct of houd even warm in de oven.

Tip

Ook lekker: een zoete vulling in deze pannenkoekbuideltjes. Bijvoorbeeld appelcompote met rozijnen en abrikozen of een salsa van verse aardbeien, munt en witte chocolade.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?