Altijd weten wat je gaat eten?
Gehaktbrood met paprika
Bereidingswijze
- - snij de paprika's doormidden, leg ze onder de grill tot de schil blazen vormt en bijna zwartgeblakerd is
- - laat ze afkoelen in een gesloten plastic zak, verwijder nu de schil en snij de paprika in reepjes
- - maak het gehakt aan met de fijngesnipperde ui, de geperste knoflook, de eieren en het paneermeel
- - voeg er de gemalen kaas aan toe en een mespunt tijm, kruid indien nodig met peper en zout
- - bestrijk een rechthoekige ovenschaal met olie, vul de schaal met afwisselend een laagje gehakt en een laagje paprikasnippers
- - eindig met een laag gehakt, strooi bovenop nog wat paneermeel, besprenkel lichtjes met olijfolie
- - zet het gehaktbroodje 1 uur in de oven op 175°C
- Lekker warm of koud, met een pittig tomatensausje.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?