Altijd weten wat je gaat eten?
Gehaktbrood met kaas.
-
* 1 kg gekruid gehakt.
-
* 250 gr emmental.
-
* 2 eieren.
-
* 120 gr paneermeel.
-
* 1 gehakt teentje knoflook.
-
* 2 eetlepels gehakte bladpeterselie.
-
** 1 koffielepel gedroogde tijm.
-
* 1 koffielepel gedroogde rozemarijn.
-
* 1 eetlepel olijfolie.
-
peper en zout
Bereidingswijze
- Stap 1
- Verwarm de oven voor op 170°C.
- Stap 2
- Meng het gehakt met de eieren,het paneermeel,de knoflook,de tijm en de rozemarijn.
- * Breng eventueel op smaak met peper & zout.
- Stap 3
- Snij de kaas in blokjes.
- * Kneed ze samen met de peterselie door het gehakt.
- * Vorm er een langwerpig broodje van en leg het in een ingevette ovenschaal.
- Stap 4
- Bestrijk het gehaktbroodje met olie en zet het 40 minuten in de warme oven.
- * Lekkernmet witloof en een mosterdsausje.
- Stap 5
- Snelle mosterdsausje.
- --------------------------------
- * Breng 200 ml room aan de kook.
- * Doe er 1 koffielepel graanmosterd en 1 koffielepel zachte mosterd bij.
- * Laat een paar minuten inkoken.
- * Breng op smaak met peper & zout.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?