Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Week het brood even in de melk en knijp het goed uit.
  2. Vermeng het brood met het gehakt, het ei, het spek, de knoflook, de munt en de oregano, kruiden naar eigen smaak met chilipoeder en pezo.
  3. Vorm van het mengsel 12 gelijke gehaktballen en bak ze rondom bruin in wat olijfolie en een eetlepel solo.
  4. Doe er de sjalot bij en bak even mee.
  5. Blus het geheel met de bouillon, zet het vuur zachter en laat 30 minuten sudderen, of tot de saus wat is ingedikt.
  6. Dien goed warm op met gekookte aardappelen en sperzieboontjes, bestrooi de gehaktballen met gehakte peterselie en versier met enkele muntblaadjes.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?