Gehaktballetjes op Oosterse wijze

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Meng in een grote kom het gehakt met het ei, de panko, de geraspte appels, lente-ui, knoflook en gember. Voeg de limoenrasp, koriander en de vissaus toe, kruid met peper en zout en meng tot een samenhangend geheel.
  2. Vorm met natte handen kleine balletjes en bak ze rondom bruin in wat boter of olie. Haal de balletjes uit de pan en hou ze warm.
  3. Blus het aanbaksel met de bouillon, voeg de chilisaus toe en laat even inkoken. Leg de balletjes terug in de pan en laat ze even doorwarmen in de saus. Serveer meteen, met glasnoedels of rijst.
  4. Lekker met wat atjar of licht pittige komkommersalade .
  5. Of serveer ze als snack balletjes.
  6. Bron Libelle lekker

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door martinds op 04 juni 2014 om 21u10

Super lekker ! Ga ik vast en zeker nog klaar maken.

Gepost door Love to Cook op 05 juni 2014 om 12u00

Dank je wel martinds voor je leuke reactie. Groetjes love to Cook

Hoeveel sterren geef jij dit recept?