Gehaktballetjes met witte selder en laurier

3 (3)
25 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Meng de ingrediënten voor de gehaktballen in een kom goed door elkaar en draai er kleine balletjes van. Verhit de margarine in een braadpan en bak daarin de balletjes gedurende 5 minuten tot ze rondom bruin zijn.
  2. Snijd ondertussen de witte selder en de winterwortel in stukken. Hak de ui fijn en fruit in wat extra vergine olijfolie in een koekenpan. Voeg vervolgens de stukken witte selder en wortel toe en roerbak ze enkele minuten mee. Schep de groenten bij de gehaktballetjes in de braadpan en voeg nu ook de pastasaus toe.

Tip

Deze gehaktballetjes zijn heerlijk met pasta of met Roseval aardappeltjes.

Advertentie

Reacties (6)

Gepost door Solo op 10 februari 2014 om 13u20

Dankjewel om dit dit nog eens onder onze aandacht te brengen! De aanpassing is inderdaad niet doorgevoerd. We brengen het zsm in orde!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?