Altijd weten wat je gaat eten?
gehaktballetjes met tomatensaus en paprika's
Bereidingswijze
- meng het gehakt met het ei, mosterd, paneermeel, paprikapoeder en wat peper
- draai balletjes van
- verhit de loie en de helft van de boter en bak de balletjes goudbruin
- smelt de rest van de boter en fruit de ui
- voeg dan de champignons toe en de fijngesneden paprika's en bak alles tot gaar is
- voeg nu de tomatenpuree, de tweede lepel mosterd , de bouillon en de room bij
- laat alles nog 5 minuutjes pruttelen
- voeg de balletjes bij de saus en dien op met tagliatelli en werk eventueel af met een beetje gemalen parmezaanse kaas
- een variant van de gewone balletjes in tomatensaus en bovendien bevat paprika veel vitamine c dus...
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door beginner op 08 juli 2013 om 11u28
heb dit klaargemaakt en het was om van te smullen.
Hoeveel sterren geef jij dit recept?