gehaktballetjes met tomatensaus en paprika's

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. meng het gehakt met het ei, mosterd, paneermeel, paprikapoeder en wat peper
  2. draai balletjes van
  3. verhit de loie en de helft van de boter en bak de balletjes goudbruin
  4. smelt de rest van de boter en fruit de ui
  5. voeg dan de champignons toe en de fijngesneden paprika's en bak alles tot gaar is
  6. voeg nu de tomatenpuree, de tweede lepel mosterd , de bouillon en de room bij
  7. laat alles nog 5 minuutjes pruttelen
  8. voeg de balletjes bij de saus en dien op met tagliatelli en werk eventueel af met een beetje gemalen parmezaanse kaas
  9. een variant van de gewone balletjes in tomatensaus en bovendien bevat paprika veel vitamine c dus...

Advertentie

Reacties (1)

Gepost door beginner op 08 juli 2013 om 09u28

heb dit klaargemaakt en het was om van te smullen.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?