GEHAKTBALLETJES MET ROZEMARIJN

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Maak het gehakt aan met het paneermeel en de eiwitten. Voeg er de gehakte tuinkruiden aan toe. Kruid naar smaak met worcestersauce, peper en zout.
  2. Maak nootgrote balletjes. Bak ze gaar en goudbruin in een koekenpan, in zonnebloemolie.
  3. Fruit de uisnippers glazig in de olijfolie. Blus met de wijn. Laat inkoken tot de vloeistof bijna verdampt is. Doe er de tomaatblokjes, het paprikapoeder en 1 takje rozemarijn bij. Laat 15 minuten sudderen tegen de kook aan, in de open pan. Kruid naar smaak bij met peper en zout.
  4. Leg de balletjes in de saus. Laat nog even goed doorwarmen.
  5. Lekker met pasta en een frisse groene salade.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?