Gehaktballetjes met mosterdsaus

Ingrediënten voor 4 personen

  • 700 gram gemengd gehakt
  • paneermeel
  • 1 ei
  • peper-zout-muskaat
  • 50 gram boter
  • 1 bouillionblokje groenten
  • 4 dl water
  • 1 lepel maizena
  • 1 lepel water
  • 1 lepel mosterd

Bereidingswijze

  1. Maak het gehakt aan met het ei en paneermeel, kruid indien nodig met peper, zout en muskaat, rol er balletjes van, bak ze gaar in de pan, de gaartijd hangt af van de grote.
  2. Hou de balletjes warm onder folie, doe het water in de pan bij het braadvocht,strooi er het verkruimelde bouillionblokje bij en de maizena opgelost in het water, breng aan de kook, doe er van het vuur af de mosterd bij,

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Champoun op 23 november 2014 om 18u35

Zeer lekker! Heb het al meermaals klaargemaakt en is zeker een aanrader! Simpel en heerlijk!

Hoeveel sterren geef jij dit recept?