gehaktballetjes met brie en walnoot

Ingrediënten voor 4 personen

  • 1 beschuit , verkruimeld
  • 1 ei
  • 1 TL tijm
  • 1 EL grove mosterd
  • 25 GR walnoten (in kleine stukjes)
  • 500 GR half om halfgehakt
  • 50 GR brie, in dobbelsteentjes
  • 4 EL bloem
  • 2 EL olijfolie

Bereidingswijze

  1. kneed de verkruimelde beschuit, ei, tijm, mosterd, walnoot, en 1 theelepel zout en peper door het gehakt,. Rol met vochtige handen balletjes zo groot als pingpongballen van het gehakt/
  2. Prik er met je vingers een gat in waar je een stukje brie instopt. Vouw het gehakt weer dicht om de vulling en rol het voorzichtig tot een mooi balletje.
  3. Schep de bloem op een bordje en rol de gevulde balletjes erdoorheen zodat ze met een laagje bloem bedekt zijn. Verhit de olie in een braadpan en bak de balletjes in 15 minuten rondom bruin. Lekker met mosterd

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door lisatje86 op 03 november 2013 om 20u14

Vandaag deze balletjes geprobeerd. Ze waren lekker. Alleen vond ik dat je de walnoot en brie niet echt goed smaakte. Het gehakt overheerst.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?