Recept 05 (0 stemmen)

gehaktballetjes met brie en walnoot

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Vlees

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. kneed de verkruimelde beschuit, ei, tijm, mosterd, walnoot, en 1 theelepel zout en peper door het gehakt,. Rol met vochtige handen balletjes zo groot als pingpongballen van het gehakt/
  2. Prik er met je vingers een gat in waar je een stukje brie instopt. Vouw het gehakt weer dicht om de vulling en rol het voorzichtig tot een mooi balletje.
  3. Schep de bloem op een bordje en rol de gevulde balletjes erdoorheen zodat ze met een laagje bloem bedekt zijn. Verhit de olie in een braadpan en bak de balletjes in 15 minuten rondom bruin. Lekker met mosterd

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door lisatje86 op 03 november 2013 om 20u14

Vandaag deze balletjes geprobeerd. Ze waren lekker. Alleen vond ik dat je de walnoot en brie niet echt goed smaakte. Het gehakt overheerst.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie