Gehaktballetjes in tomatensaus

Ingrediënten voor 2 personen

  • 500 gram Gehakt
  • Paneermeel
  • 1 stuk ei
  • Zout
  • Peper
  • 1 eetlepel Suiker
  • 140 gram Tomatenpuree
  • 1 glas water
  • 1 stuk ui

Bereidingswijze

  1. Doe het gehakt met de paneermeel en ei in een kom.
  2. Meng alles met elkaar totdat je voelt dat het 1 geheel is.
  3. Voeg zout en peper toe
  4. Maak daarna de balletjes
  5. Doe de balletjes in de pan en bak totdat ze gaar zijn
  6. Snij de uit en kleine blokjes en voeg deze toe aan de gehaktballetjes.
  7. Wanneer de gehaktballetjes gaar zijn voeg je de suiker toe.
  8. Daarna een glas water.
  9. Wanneer het water zagjes kookt laat het dan 1 minuut koken.
  10. Voeg daarna de tomatenpuree toe en meng het geheel en laat het even op staan.
  11. Wanneer de saus de dun is kun je er eventueel maisena toevoegen.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?