Gehaktballetjes in tomaten-groetensaus

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Gehaktballetjes draaien, grote van een okkernoot.
  2. Boter smelten, ui fijnsnijden en stoven, wortel ook in kleine blokjes snijden en meestoven.
  3. Courgette ontpitten en ook in fijne blokjes snijden even meestoven. Tomaten eerst fijn mixen en dan bij groente voegen,
  4. zachtjes aan de kook brengen, eventueel beetje verdunnen met water, bouillon blokje toevoegen, gehaktballetjes toevoegen en zeker 20 minuten op zacht vuurtje laten meekoken.
  5. eventueel bijkruiden met nog bouillonblokje of half en beetje bijkruiden met draai van de pepermolen.
  6. Lekker met rijst, pasta of met stokbrood.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door kookaholic op 30 augustus 2014 om 15u03

Klassieker bij tapas. Deze is zonder look. Kan je ook op voorrand klaar maken en even op voor gebruik opwarmen in de saus of even mee de oven in met aardappeltjes in de schil.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?