Gehaktballetjes in curryroomsaus met gele paprika en ananas

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar in water met het Bouillonketeltje.
  2. Doe het gehakt in een schaal en breng het op smaak met peper en zout. Draai er kleine balletjes van.
  3. Pel en snipper de ui en snijd de paprika’s in reepjes. Laat de ananasstukjes uitlekken.
  4. Verhit de vloeibare margarine in een pan en bak de gehaktballetjes in 10 minuten mooi goudbruin.
  5. Voeg vervolgens de ui en paprika toe en roerbak deze enkele minuten mee.
  6. Voeg nu het zakjeCurrysaus en Solo Crèmefine Cuisine toe en breng het geheel al roerend aan de kook.
  7. Zet het vuur laag en warm de ananasstukjes 1 minuut mee.
  8. Serveer de gehaktballetjes in curryroomsaus met de rijst.
  9. zeer snel klaar omdat je oeps beetje lui eigenlijk met zakje saus werkt, kan natuurlijk ook zelf maken die currysaus ook

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?