Recept 55***** (1 stem)

Gehaktballen met mozzarella, tomaat en courgette

Dit is een recept van

tijd
0 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven op 180°C.
  2. Doe het gehakt, het sjalotje, 1 teentje knoflook en de basilicum in ene mengkom en kneed goed. Kruid met peper en zout.
  3. Maak twee grote ballen van het gehaktmengsel en steek een stuk mozzarella met wat pesto in de kern van de gehaktbal. Leg in een ovenschaal en bak 20 minuten in de voorverwarmde oven.
  4. Stoof een teentje knoflook aan in olijfolie, voeg de tomatenstukjes, de balsamico en de oregano toe en laat op een zacht vuur een 8-tal minuten inkoken.
  5. Bak de courgetteslierten heel kort even in de pan met wat olijfolie, zwarte peper en zout.
  6. Serveer de gehaktballen met de courgetteslierten, de compote van tomaat en wat pesto.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie