gehaktballen (bouletten)

Gehaktballen zijn altijd lekkerder als je ze zélf rolt van verse gehakt en je favoriete kruiden. Zin in? Dit recept voor huisgemaakte bouletten is wat je zoekt!

Ingrediënten voor 2 personen

Bereidingswijze

  1. - doe alles in een grote mengkom in deze volgorde; het gehakt,het ei,goed wat peper,de nootmuskaat,de beschuiten(verkruimeld),de fijn gesneden peterselie,de fijngesnipperde sjalotjes,en de mosterd. -goed mengen met de vingers. - ballen van rollen naar eigen gewenste dikte. -halfuurtje in de frigo laten stijven. -......... -in een braadpan met solo de bouletten 5 minuten laten aanbakken aan 1 zijde. -omdraaien en 5 minuten aan de andere zijde laten aanbakken. -een deel van de rundsbouillon bij gieten en op een kleiner vuur 15 à 20 minuten laten stoven met deksel op. -misschien wat bouillon vocht bijdoen. -klaar. -serveer tip; gekookte patatjes met sla en tomaatjes,beetje mayonaise.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?