Ingrediënten voor 4 personen
- 500 gr gemengd gehakt
- 1 aubergine
- 1 courgette
- 1 rode paprika
- 1 gele paprika
- 250 gr tomaten
- 2 EL geconcentreerde tomatenpuree
- 1 teentje knoflook
- 1,5 DL GROENTEBOUILLON
- Provençaalse kruiden
Bereidingswijze
- Spoel de groenten en snij ze in niet te kleine stukken.
- Bak het gehakt rul in hete olie.
- Breng het op smaak met een teentje gehakte knoflook, royaal Provençaalse kruiden, peper en zout.
- Doe er de bouillon en de tomatenpuree bij en schep goed om.
- Voeg de groenten toe en laat alles 10 à 15 minuten stoven in de open pan, tot de groenten beetgaar zijn.
- Serveer met basmatirijst.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?