Ingrediënten voor 2 personen
- 400 gr gemengd gehakt
- 4 plakjes geitenkaas (1cm)
- ajuin
- olijfolie
- peper, zout
Bereidingswijze
- Olie in pan verhitten en daarin de fijngehakte ajuin op een laag vuur fruiten. Het gehakt mengen met ui , peper en zout (weinig, geitekaas kan vrij zout zijn)laten fruiten. Verdeel het gehakt over vuurvaste borden en leg op elke portie een plak geitekaas zet 5 min. onder de hete grill tot kaas licht gekleurd is.Lekker met een slaatje en aardappeltjes in de ovenTip:Gehakt en aardappelblokjes mengen en verdelen over diepe vuurvaste borden. Leg op elke portie een plak geitekaas. Zet 5 min. onder de hete grill tot de kaas licht gekleurd is.Smakelijk!
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?