Recept 05 (0 stemmen)

Gehakt met geitenkaas

Dit is een recept van

tijd
20 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Olie in pan verhitten en daarin de fijngehakte ajuin op een laag vuur fruiten. Het gehakt mengen met ui , peper en zout (weinig, geitekaas kan vrij zout zijn)laten fruiten. Verdeel het gehakt over vuurvaste borden en leg op elke portie een plak geitekaas zet 5 min. onder de hete grill tot kaas licht gekleurd is.Lekker met een slaatje en aardappeltjes in de ovenTip:Gehakt en aardappelblokjes mengen en verdelen over diepe vuurvaste borden. Leg op elke portie een plak geitekaas. Zet 5 min. onder de hete grill tot de kaas licht gekleurd is.Smakelijk!

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie