Recept 45**** (1 stem)

Gegrillde Crottin de Chavignol met tijm en speculoos

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Salades

tijd
20 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verdeel de sla, de radijsjes en de tomaten over 4 borden. Breng de wijn aan de kook samen met 1 el honing en 2 takjes tijm. Laat 2 minuten koken, klop er een klontje koude boter door en breng op smaak met zout en peper. Laat deze saus lauw worden.
  2. Schik de kaasjes in een ovenschotel. Verdeel de honing en de overgebleven tijm op de kaasjes en gril enkele minuten in de oven, onder de hete gril. Schik de kaasjes op de sla, verdeel er verkruimelde speculoos over en verdeel de saus over de kaasjes. Dien warm op.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?