Gegrilde zalm met wokgroentjes en tomatensaus

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Was en maak al de groenten schoon en snijd in hele fijne reepjes. Bak ze in de wok met olijfolie knapperig. Gril de zalm in wat olijfolie in de grillpan en kruid met peper en zout. Tomatensaus: Snipper de ui en de knoflook en laat fruiten in wat olijfolie. Doe er de gepelde tomaten, de ketchup en het blikje tomatenpuree bij en laat wat sudderen. Kruid met peper, zout en basilicum naar smaak en mix de saus. Dien op met aardappelpuree. Eet smakelijk.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door Solo op 28 januari 2013 om 12u26

We zijn het eens met jou, Monique. Alles wat vlees van dierlijke oorsprong bevat is in principe niet-vegetarisch. Het geldt dus niet alleen voor runds-en varkensvlees, maar ook voor kip, vis , schaal-en schelpdieren. Wat niet wegneemt dat veel mensen die geen vlees ete,n toch af en toe een stukje vies op het menu zetten.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?