Gegrilde Zalm met Spinazie op Catalaanse wijze

15 (15)
15 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de spinazie gaar. Giet af en laat goed uitlekken.
  2. Pel de ui en snipper hem fijn.
  3. Pers de look.
  4. Verhit de Solo en bak daarin de ui en de look.
  5. Voeg de uitgelekte spinazie toe en roer goed.
  6. Doe hierbij de rozijnen en de pijnboompitten en meng goed door elkaar.
  7. Kruid met peper. Dek af met een deksel en laat even stomen.
  8. Kruid de zalm met de vijfkruidenpeper.
  9. Verwarm de grill en leg de zalm eronder tot hij goed doorbakken is (10 minuten).
  10. Bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  11. erveer op elk bord een moot zalm op een bedje spinazie. Schik daarnaast de pasta.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door petoeke op 29 oktober 2010 om 15u02

Dank u voor het recept en de tip om eerst met de zalm te beginnen !

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?