Gegrilde tonijn met saté van primeurgroentjes en roquette

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Maak de primeurs schoon en blancheer ze.
  2. Spies de primeurs op een satéstokje , kruid met peper en zout en bak ze kort aan in een pan.
  3. Verdeel de tonijn in 4 mooie stukken en gril deze.
  4. Let er wel op dat de tonijn mooi roze blijft.
  5. Schik de tonijn op de notensla, leg de spies met primeurs schuin op de tonijn en werk af met olijfolie en pijnboompitten.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door cuisinefun op 22 november 2012 om 14u55

Was een beetje droog Heb een sausje van olijfolie met tuinkruiden en citroengras gemaakt ! Moche dat echt wel hebben

Gepost door ilse wouters op 11 juni 2013 om 20u29

met tonijn (en groentenbrochettes trouwens ook) moet je steeds oppassen dat je ze niet uitdroogt door ze te lang te grillen...eerder grill goed voorverwarmen en ze kort grillen. Voor de groenten is een marinade altijd goed.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?