use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Gegrilde tonijn met saté van primeurgroentjes en roquette
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Gegrilde tonijn met saté van primeurgroentjes en roquette

Gegrilde tonijn met saté van primeurgroentjes en roquette

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    20 min
  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 bussel jonge wortelen
  • 100 g lange witte radijzen
  • 600 g rode tonijnfilet
  • 1 bosje notensla
  • 2 eetlepels extra vergine olijfolie
  • 50 g pijnboompitten
  • 100 g groene asperges
  • 50 g babymaïs
  • 150 g gele en groene courgettes

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Maak de primeurs schoon en blancheer ze.
  2. Spies de primeurs op een satéstokje , kruid met peper en zout en bak ze kort aan in een pan.
  3. Verdeel de tonijn in 4 mooie stukken en gril deze.
  4. Let er wel op dat de tonijn mooi roze blijft.
  5. Schik de tonijn op de notensla, leg de spies met primeurs schuin op de tonijn en werk af met olijfolie en pijnboompitten.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.