Gegrilde tarbot met tempura van paling, wasabimousseline en komkommer

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de aardappelen gaar, giet af, voeg de Solo Crèmefine Licht en olijfolie toe en wrijf door een fijne zeef. Breng dit op smaak met wasabi, limoensap en limoenschil.
  2. Maak de saus door de sjalotten met witte wijn te reduceren. Voeg de gevogelte- en visbouillonsen laat lichtjes reduceren. Voeg een klontje Solo toe. Verfris met limoensap en mix schuimig op.
  3. Schil de komkommer en breng op smaak met korianderblaadjes, azijn, een snuifje suiker en olijfolie.
  4. Maak het temporabeslag zoals aangegeven op de verpakking.
  5. Haal de paling door het beslag en frituur, breng op smaak met sesamzout en limoensap.
  6. Gril de tarbotfilets kort en kruid met peper en zout.
  7. Serveer zoals op de foto is aangeduid.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?