Ingrediënten voor 4 personen
- 12 Sint Jacobsvruchten
- 1 pastinaak
- 1 sjalot
-
1 klontje solo
- 1 scheut witte wijn
- schijfjes goei boter
- 2 staafjes wit van prei
- peper en zout
- sojasaus
Bereidingswijze
- pastinaak in dunne schijfjes snijden, schijfjes frituren in olie. laten uitlekken op keuken papier. ( dit kan je op voorrand doen)
- sjalot hakken en in boter stoven, witte wijn toevoegen en laten inkoken, binden met goei boter, afkruiden met peper en zout.
- prei stoven in solo, kruiden met peper en zout.
- sint jacobsvruchten grillen, 1minuut 30 per kant .
- serveren op bord, laagje prei, sintjacobsvruchten, sausje, pastinaakchips ter versiering, pipetje met sojasaus.
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door kookaholic op 28 januari 2014 om 13u43
Toppertje ! viel erg in de smaak van mijn gasten !
Hoeveel sterren geef jij dit recept?