Gegrilde polenta met mierikswortelsausje

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de polenta in kokend water zoals vermeld op de verpakking. Meng op het allerlaatste moment de peperblokjes onder het stollende mengsel. Als de polenta klaar is, giet je hem in een met Solo vloeibaar ingestreken taartvorm. Druk goed aan en laat opstijven in de koelkast. Maak intussen een sausje met de zure room, de yoghurt en de mierikswortel. Als de polenta voldoende is opgesteven, draai je alles op zijn kop om te ontvormen. Snij spiesjes van de polenta en wrijf ze in met Solo Vloeibaar of vleesmarinade en kruid met barbecuekruiden of aardappelzout. Grill de stukken 5 minuten op een hete grill. Dien op met het mierikswortelsausje en als antipasti groentjes of salade.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?