Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
nagerecht

Gegrilde perziken met amaretto en vanille

Gepost door Carte dOr

Gepost door Carte dOr

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd5 min
  • Porties4 porties
nagerecht
dessert
recipe image Gegrilde perziken met amaretto en vanille
  • 8 bollen Carte d’Or Gelateria Amaretto, Vanille & chocolade ijs (200 g/400 ml)
  • 4 rijpe perziken
  • 1 tl poedersuiker
  • olie
  • 2 el geschaafde geroosterde amandelen
  1. Verhit een grillpan.
  2. Halveer de perzikken en verwijder de pitten. Strooi poedersuiker op de snijvlakken van de perziken.
  3. Doe olie in de pan en leg de perzikken erin met de gesneden kant naar beneden. Bak 1-2 minuten.
  4. Keer de perzikhelften om op borden en schep een bolletje Carte d’Or Gelateria Amaretto, Vanille & Chocolade ijs in elke halve perzik.
  5. Garneer met de geroosterde geschaafde amandelen en serveer onmiddellijk.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.