Gegrilde makreel met couscoussalade

Ingrediënten voor 2 personen

Bereidingswijze

  1. kook het water en giet over de couscous. Laten wellen onder deksel.
  2. snij de avocado middendoor, verwijder de pit en verwijder de schil. Snij in gelijke eetklare blokjes.
  3. schil de appel en verwijder het klokhuis. Snij de appel in kleine blokjes en voeg bij de avocadoblokjes. Overgiet met het citroensap.
  4. snij het zaad uit de tomaten en het vruchtvlees in blokjes. Voeg bij de avocado en appel
  5. spoel de radijzen en snij in kwartjes. snij de lente uitjes in fijne ringetjes en voeg ook bij de andere groenten.
  6. Kruid de salade met peper en een eetlepel notenolie.
  7. maak de grill heel heet. Bestrijk de velkant van de makreelfilet met een beetje olie en leg op de grill. Draai na twee minuten om en grill nog 1 min aan de andere kant.
  8. Leg op de borden een deel van de salade en de couscous en leg er de makreelfilet boven op.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door watouch op 18 augustus 2016 om 20u30

Uitstekend bij de makreel gegrild op de bbq, op het laatst de makreel nog even gerookt en erg genoten van dit recept! Vijf sterren

Hoeveel sterren geef jij dit recept?