Gegrilde lamskoteletten, groenten, krielaardappelen met pijnboompitten

2 (2)
55 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Spoel de aardappelen en droog ze af.
  2. Kook ze halfgaar in de schil en laat afkoelen.
  3. Bak ze nadien in de Solo.
  4. Rooster ondertussen de pijnboompitten in een droge pan en doe ze bij de aardappelen.
  5. Hak de verse koriander fijn, doe bij de aardappelen en kruid met peper en grof zeezout. Houd warm.
  6. Maak de groenten schoon en snij ze in individuele porties.
  7. Bestrijk ze met olijfolie en grill ze op de barbecue.
  8. Grill tegelijkertijd gedurende enkele minuten de lamskoteletjes, die vooraf eventueel werden gemarineerd in olijfolie met fijngehakte gedroogde Spaanse peper en knoflook.
  9. Verdeel de tapenade over de groenten, schik op de borden met de lamskoteletjes en de aardappelen.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?