use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Gegrilde karbonades met groene kruidendressing
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Gegrilde karbonades met groene kruidendressing

Gegrilde karbonades met groene kruidendressing

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    1 uur
  • Kooktijd
    25 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • Voor de karbonades:
  • 4 el olijfolie extra vierge
  • 3 blaadjes salie
  • 4 haaskarbonades
  • Voor de kruidendressing:
  • 1 teentje knoflook
  • 1 bosje (blad)peterselie
  • 1 bosje basilicum
  • 2 el kappertjes
  • 2 tl Dijon mosterd
  • 2 tl wijnazijn
  • 1 dl olijfolie extra vierge
  • zout en peper

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

Voorbereiding
  1. Pel en snipper de knoflook. Meng in een kom de olie met de knoflook, salie, beetje zout en peper en marineer het vlees hierin ca. 1 uur.
Bereiding
  1. Maak intussen de dressing: pel en snipper de knoflook. Doe alle ingrediënten in de keukenrobot en mix het tot een dressingachtige saus.
  2. Verwarm de grillpan voor en gril de karbonades aan beide kanten goudbruin en gaar.
  3. Serveer het vlees met de dressing.
  4. Lekker met aardappelpuree met Parmezaanse kaas.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.