Gegrilde karbonades met groene kruidendressing

0 (0)
85 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Pel en snipper de knoflook. Meng in een kom de olie met de knoflook, salie, beetje zout en peper en marineer het vlees hierin ca. 1 uur.
  2. Maak intussen de dressing: pel en snipper de knoflook. Doe alle ingrediënten in de keukenrobot en mix het tot een dressingachtige saus.
  3. Verwarm de grillpan voor en gril de karbonades aan beide kanten goudbruin en gaar.
  4. Serveer het vlees met de dressing.
  5. Lekker met aardappelpuree met Parmezaanse kaas.

Tip

Je kunt de karbonaatjes ook op de BBQ bereiden! Lekker met gepofte aardappel uit de BBQ.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?