Ingrediënten voor 4 personen
- 600 g kalfslapjes
- 1 el eetlepcitroensap
- 1 teentje look, versnipperd
- 2 takjes tijm
- 6 eetlepels olijfolie
- 150 g Fijne couscous
- 2 dl kipbouillon
- 2 eetlepels dragon, gehakt
- 1 prei
-
1 el eetlepSolo Vloeibaar
Bereidingswijze
- Meng het citroensap met gehakte tijm, look en olijfolie, peper en zout en laat daarin de lapjes minstens 10 minuten marineren.
- Doe de couscous in een kom en voeg er Solo, peper, zout en gehakte dragon bij en overgiet met hete kippenbouillon tot de couscous juist onder staat.
- Dek de kom af met een deksel of handdoek en laat de couscous zwellen.
- Was de prei en snij hem in zeer fijne stukjes. Stoof hem gaar in de Solo met peper en zout gedurende 5 minuten .
- Roer de couscous los met een vork.
- Gril net voor het serveren de kalfslapjes en serveer ze samen met de kruidige dragon couscous.
Tip
Lepel een beetje marinade over het vlees.
Andere Solo-leden over dit recept (3)
Gepost door Sal_1 op 13 december 2009 om 22u59
Ok, bedankt voor je reply.
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?