Recept 45**** (4 stemmen)

Gegrilde kabeljauw met kappertjes

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Weekmenu

tijd
20 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Haal de blaadjes van het bosje bladpeterselie en snipper ze fijn.
  2. Pel het teentje knoflook en pers het.
  3. Doe de Solo in een pannetje en laat op een zacht vuurtje smelten. Voeg de knoflook en de kappertjes toe en laat kort doorkoken. Haal de pan van het vuur en roer de gehakte bladpeterselie erdoor. Kruid met versgemalen peper en zout.
  4. Smeer de kabeljauwhaasjes in met Solo vloeibaar en kruid met peper en zout. Gril de vis 3 minuten aan beide kanten op de barbecue.
  5. Dresseer de gegrilde vis op borden en doe er twee royale eetlepels van het sausje overheen.
Tip

Wil je het sausje een extra zuiders tintje geven? Voeg wat fijngehakte olijfjes toe (je mag dan het zout achterwege laten).

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Spruitje op 03 februari 2014 om 20u01

op de foto = kabeljauwmoot ;-)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie