Recept 45**** (1 stem)

Gegrilde asperges met spek

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Je snijdt eerst het houterige stukje onderaan van de asperges en dan schil je ze met een dunschiller.
  2. Je kookt wat water samen met het zout, de schillen en de afgesneden topjes van de asperges. Als het water kookt, voeg je de asperges toe. Ik heb ze rechtop gekookt zodat de kopjes boven water bleven en niet platgekookt werden. Reken toch op een 10 à 15 tal minuutjes.
  3. Je laat ze even uitlekken en omwikkelt ze dan met het spek. Je smeert er een klein beetje Solo Vloeibaar op en legt ze in een ovenschaal. Je grilt ze een 5-tal minuutjes lang beide kanten.
  4. Lekker met een rucola-biet pureetje er bij.
  5. Smakelijk!

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie