Recept 45**** (18 stemmen)

Gegrild kabeljauwhaasje met meloensaus

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Vis

tijd
35 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Haal uit de meloen 32 kleine bolletjes die je apart houdt.
  2. Kook de rest van het meloenvruchtvlees gaar in de visbouillon.
  3. Voeg er de room aan toe en laat inkoken.
  4. Pureer en zeef, zodat je een gladde saus bekomt.
  5. Voeg er kerrie, cognac, pineau de charentes aan toe.
  6. Breng het geheel op smaak met peper en zout.
  7. Werk het af met klontjes Solo.
  8. Wrijf de haasjes in met peper en zout.
  9. Verhit een grillpan en bak ze aan beide kanten 3 à 4 minuten.
  10. Schik ze nadien op de warme borden.
  11. Nappeer de meloensaus langs de vis en verdeel de bieslooksprietjes en meloenbolletjes over het bord.
  12. Leg een paars viooltje bovenaan en werk het geheel af met kervel.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Christel Boumans op 15 juni 2017 om 18u37

Vroeger vaak gemaakt. Mooie commentaren zoals "verrassend lekker".

Gepost door Solo op 23 juni 2017 om 16u48

Dag Christel, het doet ons plezier dat jullie dit zo een lekker gerechtje vinden. Hoog tijd om dit nog eens op tafel te zetten dan ;) Geniet er van! Groetjes, het Solo-team

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie