Gegrild geitenkaasje

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Sla reinigen, spoelen , drogen en versnijden
  2. Appel en kiwi in blokjes snijden
  3. Dressing : alle benodigheden mengen
  4. Pijnboompitten roosteren
  5. Spekblokjes bakken en laten uitlekken op keukenpapier
  6. Geitenkaas in porties verdelen
  7. Cirkels uit jet rozijnenbrood steken , iets groten dan de plakjes geitenkaas. Besmeren met vetstof en krokant bakken in een oven bij 180°
  8. Kaas op de broodrondjes plaatsen, berdruppelen met honing en bestrooien met rozemarijn.
  9. Sla over borden verdelen . Kiwi, appel, spekblokjes en pijnboompitten erover strooien. Dressing erover druppelen
  10. Kaasjes grillen en op het slaatje schikken

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?