Maak het witloof schoon en snij ht in fijne schijfjes. Sprenkel er wat citroen over en laat zachtjes stoven in een pan met wat gesmolten boter. Wanneer het zijn vocht heeft afgegeven, voegt u de room toe en laat het gedurende 3 min zachtjes indikken. Voeg de in fijne reepjes gesneden zalm toe en de bieslook, breng op smaak en laat nog 1 min verder sudderen. Neem van het vuur, voeg eigeel toe en meng goed. Verdeel het mengsel over 4 ovenschaaltjes en zet ze meteen onder de grill van de oven tot ze er mooi goudbruin uitzien. Dien onmiddellijk op met knapperig stokbrood
Wij zijn echt grote fan van dit recept,HEERLIJK !
Met een lekkere aardappelpuree er bij is het een volwaardige hoofdschotel voor 2 personenl.
Ik maak het regelmatig klaar en het is elke keer smullen !!!
Andere Solo-leden over dit recept (2)
Gepost door krizewis op 23 januari 2021 om 18u57
Wij zijn echt grote fan van dit recept,HEERLIJK ! Met een lekkere aardappelpuree er bij is het een volwaardige hoofdschotel voor 2 personenl. Ik maak het regelmatig klaar en het is elke keer smullen !!!
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?