Gegratineerde visschelp

Ingrediënten voor 3 personen

Bereidingswijze

  1. Maak de groenten schoon, was ze en snijd ze diagonaal in stukjes. Snijd de visfilet in blokjes en maak de Sint-Jacobsvruchten schoon.
  2. Bak de groenten kort aan in de vloeibare margarine, giet er 200 ml water bij en kook ongeveer 5 minuten. Haal de groente er uit en laat ze uitlekken.
  3. Doe de vis en de Sint-Jacobsvruchten in het kookvocht van de groente en laat ongeveer 2 minuten staan. Haal ze er uit en verdeel ze samen met de groenten over 3 schaaltjes of schelpen.
  4. Strooi de inhoud van het zakje Hollandaisesaus in de afgekoelde visbouillon en breng langzaam aan de kook onder voortdurend roeren. Zet het vuur lager en voeg geleidelijk de margarine in kleine stukjes toe.
  5. Lepel de saus over vis en de groenten en gratineer kort onder een voorverwarmde grill.
  6. Smakelijk !

Tip

Indien u krachtigere smaak wenst, kan u een half bouillonblokje Knorr Finesse Groenten toevoegen aan het kookvocht wanneer u de groente klaarmaakt.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door daisy_5 op 10 juli 2017 om 10u39

zeker 5 sterren heel goed

Gepost door Solo op 10 juli 2017 om 14u39

Dag Daisy, dat vinden wij ook. We zijn blij dat je het zo lekker vond! Groetjes, het Solo-team

Hoeveel sterren geef jij dit recept?