Gegratineerde varkenskroon

Ingrediënten voor 8 personen

Bereidingswijze

  1. Vlees aanbraden, kruiden en 45' braden. (Varkenshaasje +/- 20').
  2. Broccoli in roosjes verdelen , stengels in plakjes snijden. Beetgaar koken of stomen.
  3. Sjalotten snipperen, champignons in schijfjes snijden.
  4. Sjalot fruiten , champiognong toevoegen en 7' laten stoven . Vocht bijhouden voor saus.
  5. Vlees in plakjes snijden.
  6. SAUS : Vetstof smelten , bloem erdoor roeren . Melk (niet alles) toevoegen en laten doorkoken . Pan van het vlees blussen met madera , eventueel zeven en bij saus voegen , vocht champignons en room toevoegen. (als saus nog te dik is rest melk toevoegen), Op smaak brengen.
  7. Samenstellen in beboterde ovenschaal: Sjalotmengsel, vlees, broccoli, saus , gemalen kaas.
  8. 10 min verwarmen op 180)C, daarna gratineren
  9. Opdienen met aardappelen naar keuze

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?