Gegratineerde varkenskroon

Ingrediënten voor 8 personen

Bereidingswijze

  1. Vlees aanbraden, kruiden en 45' braden. (Varkenshaasje +/- 20').
  2. Broccoli in roosjes verdelen , stengels in plakjes snijden. Beetgaar koken of stomen.
  3. Sjalotten snipperen, champignons in schijfjes snijden.
  4. Sjalot fruiten , champiognong toevoegen en 7' laten stoven . Vocht bijhouden voor saus.
  5. Vlees in plakjes snijden.
  6. SAUS : Vetstof smelten , bloem erdoor roeren . Melk (niet alles) toevoegen en laten doorkoken . Pan van het vlees blussen met madera , eventueel zeven en bij saus voegen , vocht champignons en room toevoegen. (als saus nog te dik is rest melk toevoegen), Op smaak brengen.
  7. Samenstellen in beboterde ovenschaal: Sjalotmengsel, vlees, broccoli, saus , gemalen kaas.
  8. 10 min verwarmen op 180)C, daarna gratineren
  9. Opdienen met aardappelen naar keuze

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?