Altijd weten wat je gaat eten?
Gegratineerde scholrolletjes met ovenpeentjes
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor tot 200 ºC.
- Snijd de peentjes van de bos; laat een stukje van 2 cm groen aan de peentjes zitten.
- Schrap ze of schil ze met een dunschiller.
- Halveer dikke penen in de lengte.
- Schep de worteltjes op de bakplaat om met de olijfolie.
- Strooi er het zeezout over.
- Rooster ze in de voorverwarmde oven in 25 minuten beetgaar.
- Snijd de scholfilets in de lengte door.
- Bestrooi de filets met zout en peper naar smaak en rol ze op.
- Steek een cocktailprikker door de visrolletjes en zet ze in een ovenschaal.
- Meng de crème fraîche met de mierikswortel, de kaas en de dille.
- Voeg zout en peper naar smaak toe.
- Verdeel de mieriksroom over de scholrolletjes.
- Zet de ovenschaal de laatste 15 minuten bij de peentjes in de oven.
- Kook intussen de rijst volgens de aanwijzingen.
- Verdeel de scholrolletjes met de bospeentjes over 4 borden. Geef er de rijst bij.
- De combinatie van vis en peen was nog nooit zo lekker!
- BRON Vriendin.nl
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?