Ingrediënten voor 4 personen
- 300 gr penne
- 1 ui, gepeld en versnipperd
- 2 teentjes knoflook, gepeld en versnipperd
- 2 el solo, bakken en braden
- 500 gr shiitake
- 1/2 bosje peterselie, fijn gehakt
- 3 eieren
- 50 ml room
- 100 gr geraspte jonge kaas
- 100 gr geraspte parmezaanse kaas
- nootmuskaat
- peper&zout (pezo)
Bereidingswijze
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Fruit de ui en de knoflook aan in 2el hete solo, voeg de paddenstoelen toe en bak ze ongeveer 5 minuten, kruid met pezo. Voeg de laatste minuut de gehakte peterselie toe aan de paddenstoelen.
- Klop de eieren los met de room en doe er 2/3 van de kaas bij, kruid met nootmuskaat en pezo.
- Giet de pasta af en laat even droog stomen, voeg hem toe aan de paddenstoelen.
- Schep alles in een ovenschaal en roer er het eimengsel doorheen.
- Bestrooi met de rest van de kaas en laat even gratineren onder de grill.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?