Recept 35*** (2 stemmen)

Gegratineerde pasta met groenten en tonijn

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Pasta's

tijd
40 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Warm de oven voor op 200°
  2. Laat de pasta gedurende 10 minuten in een grote kom water met het groentebouillonketeltje koken.
  3. Laat de pasta uitlekken en leg ze in een schaal.
  4. Laat de groene boontjes gedurende 8 minuten in een kom met gezouten water koken, laat ze uitlekken en voeg ze toe bij de pasta.
  5. Maak de ajuinen schoon en hak ze fijn.
  6. Snij de tomaten in grote blokjes. Fruit alles gedurende 5 minuten in een pot met 2 soeplepels olie.
  7. Laat de tonijn uitlekken en verbrokkel de tonijn.
  8. Giet de tonijn in de pot en laat nog 2 minuten koken. Kruid met peper van de molen. Meng het geklopte ei met de room.
  9. Meng alle ingrediënten en de room in de schaal. Vul een beboterde ovenschotel met het mengsel.
  10. Besprenkel met kaas en bak 20 minuten in de oven. Kijk af en toe of het goed bakt.
Tip

Zorg ervoor dat u de pasta na het koken goed laat uitlekken zodat er geen water in het gegratineerde gerecht terechtkomt.

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Monique_14 op 21 mei 2014 om 19u26

Recept naar mijn gevoel wat veranderd, heb meer en verse boontjes gebruikt, vier tomaten , een bakje champignons en twee lookteentjes toegevoegd, de pasta gekookt in gezouten water, het bouillionketeltje heb ik bij de groenten gevoegd zonder toevoeging van water, de champignons en de tomaten geven genoeg vocht af om voldoende saus te hebben voor de pasta, Het was zéér lekker!!

Hoeveel sterren geef jij dit recept?