Ingrediënten voor 4 personen
- 600 gram verse kabeljauw haasjes
- 100 gram vers geraspte Parmezaanse kaas
- 1/2 theel. zeezout
- 1 eetl. verse tijm
- 1 theel. paprika-poeder mild
- 2 eetl platte peterselie fijngesneden
- zwarte peper uit de molen
- olijfolie
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 graden
- Neem de kabeljauwfilet, elk zo 150 gr. per persoon, was ze en dep deze droog met keukenpapier
- Neem de bakplaat, of een ovenschaal en leg er aluminiumfolie in.
- Mix de kruiden met de Parmezaanse kaas heel goed en leg dit op een diep bord
- Smeer de gewassen, droge, visfilets met een kwast in met een laagje olijfolie.
- Haal ze door het kaas-kruidenmengsel, leg ze op de aluminiumfolie en zet dit in de voorverwarmde oven.
- Bak de vis (hangt mede van de dikte van de filets af) gaar in ongeveer 10-12 minuten.
- De kaas-kruidenkorst is nu ook mooi gegratineerd.
- Vooral niet te lang bakken want de vis moet van binnen mooi glazig blijven want anders worden de filets te droog
- . Het ziet er niet alleen mooi uit op een bord, maar het is ook erg lekker
- . Nu weten visliefhebbers hoe je heel makkelijk en snel een heerlijk stuk vis kunt serveren.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?