GEGRATINEERDE KABELJAUW met kruiden-kaaskost.

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden
  2. Neem de kabeljauwfilet, elk zo 150 gr. per persoon, was ze en dep deze droog met keukenpapier
  3. Neem de bakplaat, of een ovenschaal en leg er aluminiumfolie in.
  4. Mix de kruiden met de Parmezaanse kaas heel goed en leg dit op een diep bord
  5. Smeer de gewassen, droge, visfilets met een kwast in met een laagje olijfolie.
  6. Haal ze door het kaas-kruidenmengsel, leg ze op de aluminiumfolie en zet dit in de voorverwarmde oven.
  7. Bak de vis (hangt mede van de dikte van de filets af) gaar in ongeveer 10-12 minuten.
  8. De kaas-kruidenkorst is nu ook mooi gegratineerd.
  9. Vooral niet te lang bakken want de vis moet van binnen mooi glazig blijven want anders worden de filets te droog
  10. . Het ziet er niet alleen mooi uit op een bord, maar het is ook erg lekker
  11. . Nu weten visliefhebbers hoe je heel makkelijk en snel een heerlijk stuk vis kunt serveren.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?