Ingrediënten voor 4 personen
- 1 pak griekse pasta
- 1 bol mozzarella
- 1 blokje feta
- 700 gr lamsgehakt
- 1 gele paprika
- 1 rode paprika
- 1 groene paprika
- 1 blikje tomatenblokjes
- 1 blikje tomatenpuree
- olijfolie
- boter
Bereidingswijze
- Verwarm de oven op 180°c.Snij de paprikas in blokjes en snij de mozarrella in schijfjes.
- Maak kleine balletjes van het gehakt en bak deze krokant in de pan met wat boter .
- Stoof de paprikas in wat olijfolie doe daarna de tomatenblokjes en tomatenpuree erbij.
- Laat verder pruttelen.
- Leg de balletjes in een beboterde ovenschotel, kruimel de feta erover en schep de paprika saus erover .
- Leg de schijfjes mozarrella erover en laat ongeveer 30 min in de oven.
- Kook de griekse pasta en serveer deze erbij.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?