Recept 55***** (1 stem)

Gegratineerde geitenkaas op een bedje van jonge spinazie en frambozendressing

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

hapjes

tijd
15 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snij de kaas in plakjes. Smeer het brood in met de Solo Vloeibaar.
  2. Verdeel er de kaas over en breng op smaak met vers gemalen peper.
  3. Schuif in de oven tot de kaas smelt en licht gratineert.
  4. Mix intussen de frambozen met de olie en de azijn glad en breng op smaak met peper en zout. Meng deze dressing door de spinazie. Serveer de warme toastjes met de salade.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (4)

Gepost door Solo op 22 juli 2010 om 15u30

Solo Vloeibaar vind je in de supermarkt in het vak waar je ook de Solo in goudwikkel vindt.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?