Recept 05 (0 stemmen)

Gegratineerde filetplakjes met champignons

Dit is een recept van

tijd
60 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Ingrediënten voor 2 personen:
  2. 100 g fijne champignons
  3. 1/2 eetlepel boter of margarine
  4. 2 plakken pittig belegen kaas (± 50 g)
  5. 2 varkensschnitzels à 100 g
  6. 1/2 eetlepel grove mosterd
  7. 25 g veldsla
  8. 2 kerstomaatjes
  9. keukenpapier
  10. Bereiding:
  11. De grill voorverwarmen op de hoogste stand.
  12. De champignons schoonvegen met keukenpapier en in plakjes snijden. In een steelpan de boter smelten en de champignons ± 3 minuten zachtjes bakken.
  13. Intussen de korstjes van de kaas snijden.
  14. Het vlees op een rooster leggen en aan één kant in ± 2 minuten goudbruin grillen. Met de gegrilde kant naar beneden op een schaal leggen en de bovenkant dun met mosterd besmeren. De champignons erover verdelen en het geheel afdekken met de plakken kaas. Het vlees weer onder de grill schuiven en in ± 1/2 minuut goudbruin grillen.
  15. Intussen de veldsla over twee borden verdelen. De tomaatjes wassen en in partjes snijden. Het vlees op de veldsla leggen en garneren met kerstomaatjes.

Ingrediëntenvoor 2 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie