Recept 05 (0 stemmen)

Gegratineerde Bruchetta’s met pestoartisjokken en pijnboompitten

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Brood

tijd
15 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de grill voor op 200 °C. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan tot ze goudbruin zijn.
  2. Giet de artisjokharten af en snijd ze in kwarten. Doe ze in een kom en meng ze met de knoflook, het citroensap, de gehakte peterselie, de pesto, de geroosterde pijnboompitten en 2 eetlepels olijfolie. Roer goed om.
  3. Snijd het brood in sneden en rooster ze onder de grill in de oven. Druppel er wat olijfolie over en beleg ze met de artisjoksalade. Strooi de Parmezaanse kaas erover en zet ze nog even terug onder de grill om te gratineren. Serveer de bruchetta’s warm.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie