Gegratineerde boterhammen met tomaat

Ingrediënten voor 5 personen

Bereidingswijze

  1. Donderdag veggie-dag:
  2. Pel het teentje knoflook en snij in 2, snij de olijven in plakjes, snipper de basilicumblaadjes.
  3. Snij het brood in sneden van 1,5 cm dik.
  4. Gril de boterhammen even onder de grill, wrijf ze daarna in met de knoflook.
  5. Verwarm de oven voor op 180┬░.
  6. Snij de tomaten en mozzarella in gelijke plakjes.
  7. Leg de tomatenplakjes op de boterhammen en smeer ze royaal in met de pesto.
  8. Leg op ieder tomatenschijfje een schijfje mozzarella en leg daar bovenop enkele olijvenplakjes.
  9. Bestrooi met oregano en de gesnipperde basilicum, afkruiden met pezo.
  10. Leg de boterhammen op een bakplaat en zet in de oven tot de kaas gesmolten is.

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?