Recept 05 (0 stemmen)

Gegratineerd witloof met tong

Dit is een recept van

tijd
60 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Bereiden
  2. De bittere punt uit de witloof snijden. Witloof wassen en ca 18 minuten in water met zout koken.
  3. De struikjes goed laten uitlekken. Intussen de grill of de oven voorverwarmen.
  4. Kaassaus maken volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  5. Wat nootmuskaat erdoor roeren. Ieder struikje witloof in een plakje tong rollen en naast elkaar
  6. in een ovenschaal leggen. De saus erover schenken en bestrooien met geraspte kaas.
  7. De kaas onder de grill of in de oven lichtbruin laten kleuren.
  8. Serveren met aardappelpuree, gemengd met tuinkruiden.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie