Geglaceerde flensjes met Citrusvruchten

Ingrediënten voor 6 personen

Bereidingswijze

  1. Flensjes : Alle benodigdheden mengen en er flensjes van bakken.
  2. Banketbakkersroom: Melk aan de kook brengen. Eidooiers schuimig kloppen met de suiker en vanillesuiker. Vanillebloem erdoor roeren . Hete melk toevoegen en al roerend laten doorkoken. Roer er de likeur door.
  3. Fruit/ Schil alle vruchten tot op het vruchtvlees, fileer ze en snijd in blokjes.
  4. Suikersiroop: Maak een siroopje van de suiker en het water en laat afkoelen.
  5. Lepel een flinke eetlepel banketbakkersroom in het centrum van elke pannekoek. Plooi tot een vierkant en schil in een ovenschaal.
  6. Klop het eiwit tot sneeuw, en mix er de poedersuiker door . Spuit dit op de pannekoeken en laat even kleuren onder de gril
  7. Vermeng de blokjes fruit met het suikerstroopje
  8. Shik per bord een pannekoek met daarond wat fruit.

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?